Loading

Zo vaak hebben gelukkige stellen seks!

Er is onderzoek gedaan naar hoe vaak gelukkige stellen seks hebben. Daar komt een opmerkelijke uitkomst uit. Ze hebben namelijk weinig seks… Via de (social) media lezen en horen wij dat je vaak seks moet hebben om als stel gelukkig te zijn en te blijven. Maar het blijkt dus dat gelukkige stellen weinig seks hebben.

De druk is hoog

Uit de cijfers van een recent onderzoek komt dat de intimiteit van seks voor je relatie wel van belang is. Maar of je elke dag seks moet hebben? Dat blijkt niet te hoeven om je relatie goed te houden. Dat is fijn om te weten! Want heel vaak voelen we die druk omdat we overal horen en lezen dat het vaak en veel moet. Want anders…

Lees ook: Masturberen op je werk? Je collega’s doen het!

Hoe vaak hebben gelukkige stellen dan écht seks?

… één keer per week!

Vaker mag altijd

Dat wil niet zeggen dat je niet vaker seks mag hebben. Want als je vaak seks hebt kun je net zo gelukkig zijn. Of misschien wel gelukkiger. Maar dat is dus per stel anders hoe jij dat ervaart. Laat je vooral geen druk op leggen door alles wat je hoort, ziet of leest. Volgens de onderzoekers is één keer per week écht genoeg om een intieme band met je partner te hebben en te behouden.

Bron: Onderzoek University of Toronto-Mississauga – Bron beeld: Stockfresh