Loading

Trek NOOIT je schoenen uit in het vliegtuig

Heb jij wel eens lang in een vliegtuig gezeten? Ik wel! En ik heb dan, na een aantal uur, heel veel zin om mijn schoenen uit te trekken. Want als je zo lang zitten dan worden je voeten warm en dik. Maar experts raden dit zeer af. Waarom? 

Volgens de mensen die aan boord van een vliegtuig werken wordt de vloer in een toestel bijna nooit écht goed schoongemaakt. Daar zit jij dan met je blote voeten op een hele vieze vloer. En wat denk je van de (vloeren) op het toilet in een vliegtuig? Aan het begin van een vlucht ziet er er allemaal nog redelijk schoon uit maar na een aantal uur is het een zooitje. Als er iemand bij jou in de rij zit, die met schoenen aan, naar het toilet gaat en vervolgens weer, met al die bacteriën, door jouw gangpad loopt… Brr! Je snapt natuurlijk wel dat jij dan vervolgens met je blote voeten weer die bacteriën meeneemt en verspreid.

Lees ook: Masturberen op je werk? Je collega’s doen het!

Trek je wel je schoenen uit? Zorg dan voor sokken. Dat biedt tenminste bescherming! Je wil toch niet met een voetschimmel op je vakantiebestemming aankomen…

Bron: Goodhousekeeping | Bron beeld: Pixabay