Loading
dutjesbar bar vrouw slapen

In Spanje is de eerste dutjesbar geopend!

Wij snappen niet dat het nog niet in Nederland is: de dutjesbar. Iedereen is toch gek op een dutje. Even een uiltje knappen om er vervolgens weer volop tegenaan te gaan. In Spanje snappen ze dat een siësta belangrijk is. De eerste dutjesbar is geopend in Madrid en heet Siësta&Go.

Powernap it is

De bar heeft een lounge-gedeelte met comfortabele stoelen waar je heerlijk kunt ontspannen. Je kan er een boekje lezen, een spelletje op de tablet doen of gewoon domweg voor je uit staren. Er zijn zelfs 19 (!) bedden, waarop je even een tukkie kan doen. Ze worden na elke powernap verschoond voor de volgende dutter.

En nog een groot pluspunt: je hoeft niet bang te zijn dat je je verslaapt. Zodra je binnenstapt kun je vertellen hoe laat je graag wakker wil zijn, zodat een werknemer je even aantikt als je niet zelf op tijd wakker wordt.

Ook in Nederland graag!

Even in de pauze van je werk je ogen dicht doen. Wij kunnen er alleen nog maar van dromen (dagdromen dus). In Japan, Londen en Dubai bestaat er ook al een soortgelijk initiatief. Dan kan Nederland toch niet achterblijven? Iets als ‘Tukkie&Go’ of ‘het Snurkhuis’…

Bron afbeelding: Pixabay