Loading
drankje cocktail sex on the beach

In deze landen kun je ‘Sex on the beach’ beter alleen als drankje doen

De sfeer is top. Hand in hand lopen jullie over het strand. De zon gaat langzaam onder en man o man, wat ziet hij er sexy uit! Jullie giechelen als pubers en de hormonen gillen door je lichaam. Voordat jullie elkaar de kleren van het lijf rukken en de liefde gaan bedrijven, een waarschuwing: sex on the beach is in veel landen strafbaar, tenzij je de cocktail neemt.

Oh, wat kan het opwindend zijn: lekker rollebollen, bikini kwijt, scherpe schelp in je bil, zand in je haar, zand in je muil, zand overal en de strandwacht die je meesleept naar de politie. Gezellig! 😬

Lees ook: Zo vaak hebben gelukkige stellen seks!

Beter check je dit lijstje van Hometogo voordat je gaat zandschuren. Een cocktail kan namelijk vele malen goedkoper zijn dan een spannend avontuurtje. Wist je dat je er zelfs voor in de bak terecht kan komen? Da’s pas sexy!

Romantisch in de gevangenis

Voorbeeldje: Op het terras van Elafonissi in Griekenland koop je een sex on the beach cocktail voor €8,50. Dat is best prijzig, maar valt in het niet bij de boete of celstraf die je boven het hoofd hangt als je de praktijkversie ‘neemt’: €15.000 boete of een jaar achter de tralies!

Weet dus goed welke variant hij bedoelt als ‘ie je vraagt of je zin hebt in sex on the beach. (Als hij ’t überhaupt al vraagt)

Op zoek naar lekkere alcoholvrije cocktails? Zoek niet verder!

Sex on the beach cocktail

Bron hoofdafbeelding: Pixabay

BewarenBewaren

Laat een bericht achter