Loading
tassen van vrouwen

Ranzige inhoud in handtas van vrouwen

Bijna elke vrouw heeft een handtas. De een wat groter en voller dan de ander. Voor veel vrouwen is de handtas heilig. Ze slepen van alles mee in hun handtas. Je kunt het zo gek niet bedenken… Zelfs gebruikte tampons zitten in handtassen. Ja echt waar… 

Vrouwen zijn viespeuken

Dit komt naar boven uit een onderzoek van Fashionscene naar de handtas van vrouwen. Hoe vaak maken ze hem schoon? Wat is het smerigste wat ze ooit hebben gevonden in hun tas? Maar ook wat ze uitgeven aan een tas en of ze ooit een neppe designertas hebben gekocht.

Hier zijn de cijfers: 67 procent van de vrouwen gaf aan dat ze rottend voedsel in hun tas hebben gevonden. 3 procent van de vrouwen zelfs een gebruikte tampon of maandverband. En wat dacht je van luiers, vogelpoep, een muis en een zakje kots? Allemaal dingen wat terug gevonden werd in… de handtas. Te ranzig voor woorden als je het mij vraagt.

Er zijn vrouwen die heel af en toe hun tas uitmesten. Een derde van de vrouwen doet dit elke maand. Een op de tien vrouwen elke week. En 28 procent van de vrouwen doet het helemaal niet… Bah!

Lees op Love2BeMama: dit is de tas van Elize!

Populaire handtas

Het meest populaire tassenmerk onder de vrouwen is Chanel maar deze tas is helaas niet voor iedereen betaalbaar. Daarom koopt een derde van de vrouwen een nep designertas. Wat vrouwen gemiddeld betalen voor een tas? Tussen de 25 en 100 euro.

Wat voor tassenmens ben jij? En mest jij je tas (af en toe) uit? Post een inhoud van je tas op onze Facebookpagina. We zijn benieuwd!

Bekijk de reportage op EditieNL.

Bron hoofdbeeld: Pixabay

Laat een bericht achter