Loading

Over Women’s Glossy

Women’s Glossy is tot stand gekomen uit de behoefte aan een platform voor onafhankelijke en zelfstandige vrouwen tussen de 30 en 45 jaar. Dit platform vs. lifestyleblog is opgezet door Linda Bosscher: Content Creator, Social Media expert en Influencer. Linda heeft ruime ervaring met haar mamablog Love2BeMama en het schrijven van content en advertising op maat.

Speciaal gericht op de doelgroep vrouwen van 30-45 jaar, met blogartikelen en andere content over de onderwerpen: mindfulness, werk, sparen, huis kopen, hypotheek, carrière, vrije tijd, vakanties, reizen, gezondheid, food, wijn en koffietentjes. Een glossy lifestyle blog voor vrouwen met ambitie!

Lifestyleblog Women's GlossyLinda is zelf 33 jaar en moeder van drie kinderen van 6, 8 en 10 jaar oud. Nu haar kinderen ouder worden houdt ze zich ook graag bezig met andere onderwerpen en deze vind je terug op het platform Women’s Glossy. Zij weet als geen ander wat er speelt binnen de doelgroep vrouwen omdat ze er zelf middenin staat. Linda houdt meerdere ballen hoog: haar eigen bedrijf, een redactie, haar gezin, sociale leven en huishouden. Op haar platform wordt ze ondersteund door haar rechterhand Denise. Denise blogt ook al jaren voor Love2BeMama en samen kunnen ze (letterlijk!) lezen en schrijven.

Lifestyleblog Women’s Glossy

Op Women’s Glossy vind je een breed scala aan thema’s wat de vrouw van 30+ interessant vindt: the good life, werk, carrière, kinderen, interessante onderzoeken, uitgaanstips, festivals, vakanties, huishoudelijke tips, wonen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Een breed platform dus!

Mis je wat op Women’s Glossy, wil je je verhaal delen of meeschrijven? Neem dan contact met ons op!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren