Loading
liefdesverdriet

Deze 10 dingen doen we als onze relatie strandt

Je dacht dat het wel koek en ei was tussen jullie? Nou mooi niet. Jullie relatie is voorbij en nu moet je jezelf een beetje in leven zien te houden. Één troost: bijna iedereen heeft wel eens liefdesverdriet gehad. Maar goed, daar heb je nu niks aan.

We hadden je ook 10 tips kunnen geven om over je liefdesverdriet heen te stappen, maar waarschijnlijk zit je niet te wachten op ‘altijd blijven lachen’…

Je bent nu wél druk met deze 10 dingen.

1. Uithongeren

Wanneer heb je voor het laatst gegeten? Als je die vraag niet binnen 3 seconden kan antwoorden, is het duidelijk. Je hebt een knoop in je maag van verdriet. Waarschijnlijk is er 1 ding waar je niet vanaf kan blijven: CHOCOLA!

2. Ex-Inboedel op straat zetten

Voordat je ex-vriend er met jouw spullen vandoor gaat, is het een slim idee om zijn zooi uit huis te doen. Deze Rotterdamse vrouw had er ook genoeg van. Motivatieplaatje om te helpen met het uitzoeken:

3. Verdrietige liedjes luisteren

Niks geen vrolijke Because I’m Happy-liedjes, maar keiharde tranentrekkers in jouw afspeellijst. Adele sleept je er doorheen (met 3 albums ben je uren, zo niet dagen, zoet). Alhoewel, nu ze hoogstwaarschijnlijk stopt met touren, nog meer reden om non-stop te janken.

4. Auto bekrassen

Oké, dit doe je misschien niet, maar zou je wel HEEL GRAAG eventjes willen doen. De bolide van je ex subtiel, doch imponerend bewerken als een kraskaart. Beter kras je z’n auto in gedachten en houd je het daarbij. Deze vrouw kreeg namelijk een taakstraf van 80 uur…

5. Relatiestatus veranderen

Je Facebook-official ongedaan maken is voor jou erg belangrijk. Zorg wel dat je het vinkje van ‘delen met vrienden/op tijdlijn’ uit hebt staan. Anders kan Jan en Alleman jouw breuk zien en kom je weer zo sneu over. Ben je er echt helemaal klaar mee en wil je niet meer worden geconfronteerd met zijn mooie, uhh lelijke ogen? Vergeet dan ook niet om je ‘liefdevolle’ foto’s te verwijderen en die waarin jullie zijn getagd. Als laatste: flikker ‘m uit al jouw familie- en vrienden-appgroepjes. Hij wil jou niet? Dan ook jouw familie/vrienden niet. Lekker puh!

6. Braakneigingen krijgen als er een stelletje langsloopt

Het meest vieze wat je tegen kan komen als je relatie net op de klippen is gelopen: een plakkerig stelletje. Je weet wel: een stelletje dat aan het tongworstelen is. Of die samen van elkaars ijsjes likken, naar elkaar lachen, kusjes geven en een leuke tijd hebben… JAKKES!

7. Klemzuipen

En de volgende dag vergeten waarom je zoveel had gedronken.  Oja, het is ui-hui-huit.

8. Een Rebound

We snappen je wens naar een man die je wél wil, maar is het wel zo verstandig om met de eerste de beste die je tegenkomt de bosjes in te duiken? Dan lig je daar omstreeks middernacht in de brandnetels omdat je bent verlaten door je rebound. (Gevolg: rebound op rebound op rebound etc.)

9. IK WIL JE TERUHUUG!!1!!?!?

Zijn inbox zit stampensvol met berichtjes van jou. Appjes, mailtjes, sms’jes, Facebookberichtjes (privé natuurlijk), z’n voice-mail; overal klinkt jouw schelle krijsende stem: “LIEVE …. WIL JE ME ASJE ASJE ASJEBLIEFT TERUHUUG??!! ZOALS JE MERKT, BEN IK GEKALMEERD ENZOO….”

10. Naar de supermarkt en thuis komen met alleen tissues…

Je draait wasmachines vol zakdoeken en snotlappen. Je prullenbak zit vol met tissues. Visite krijgt bij jou geen koekje bij de koffie, maar een tissue. Welkom, in dit huis wordt gehuild. Bij de lokale supermarkt kennen ze je inmiddels en of ze je allergieën-smoesjes geloven is nog maar de vraag…

Om toch nog even met wijs advies af te sluiten:

Bron hoofdafbeelding: Flickr

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren