Loading

Boze brief van serveerster aan onbeschofte klant

Het zou je maar gebeuren; je bent lekker aan het werk en je wordt ongevraagd gefotografeerd. Onder je rokje. En de desbetreffende fotograaf is een man en speelt de onschuld zelve. Het moet blijkbaar allemaal maar kunnen?!

Het overkwam serveerster Milou Deelen. Tijdens haar werk werd ze ongevraagd onder haar rokje gefotografeerd door een mannelijke bezoeker van de Waterkant. Een tropische horecaplek aan het Amsterdamse water.

Tijdens haar werkzaamheden dook hij met zijn mobieltje onder haar rokje om ongevraagd een foto te maken. Milou kwam erachter, pakte zijn telefoon af en wiste de foto. Toen ze hem met zijn daad confronteerde reageerde hij laconiek.

Gelukkig kreeg Milou bijstand van haar mannelijke baas. Die tenminste wel snapt dat je zo niet met vrouwen om kunt gaan.

Milou is woedend en schrijft een brief aan deze bezoeker die gepubliceerd is in Het Parool. Dat dit in Nederland nog normaal gevonden wordt verbaasd Milou en met haar vele andere vrouwen. Zoals Milou schrijft in haar brief: “Dit is niet grappig. Het is namelijk extreem, onbeschoft, seksistisch en denigrerend.”

Bron beeld: FlickrBron: Het Parool

One comment

Laat een bericht achter