Loading

Adverteren

Hoi! Welkom op het platform Women’s Glossy. Wat leuk dat je interesse hebt in een samenwerking. Women’s Glossy is in juli 2017 gelanceerd, waarna we een tijdje van de radar zijn geweest door drukte. In april 2019 zijn we weer van start gegaan. Women’s Glossy is onderdeel van DutchFamilyWorks, een online uitgeverij voor blogbrands waar ook de succesvolle mamablog Love2BeMama (85.000 unieke bezoekers per maand, 40.000+ bereik op Social Media) onderdeel van is. 

Women’s Glossy is tot stand gekomen uit de behoefte aan een platform voor onafhankelijke en zelfstandige vrouwen tussen de 30 en 45 jaar. Dit platform is opgezet door Linda Bosscher: Content Creator, Social Media expert en Influencer. Linda heeft ruime ervaring met haar mamablog en het schrijven van content en advertising op maat.

Op Women’s Glossy vind je een breed scala aan thema’s wat de vrouw van 30+ interessant vindt: the good life, werk, carrière, kinderen, interessante onderzoeken, uitgaanstips, festivals, vakanties, huishoudelijke tips, wonen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Een breed platform dus!

Wil je graag samenwerken? Leuk! Wij weten als geen ander wat de doelgroep interessant vindt en we werken graag samen. Ga je een samenwerking aan dan staan wij voor een persoonlijke, eerlijke en op maat gemaakte samenwerking.

Lees hier meer over het platform Women’s Glossy.

Statistieken

Omdat Women’s Glossy net live is zijn er nog geen recente statistieken. Maar we hebben wel ruime ervaring met online advertising (op maat). Bekijk eens deze website voor alle achtergrondinformatie. Binnenkort publiceren wij hier de eerste cijfers en statistieken.

Women’s Glossy is actief op Facebook én Instagram.

Mail ons voor de mogelijkheden of de tarievenkaart.

Zakelijke mogelijkheden

Let op: Wij plaatsen geen producten in ruil voor exposure. Bij interesse in een samenwerking verwijs ik je door naar onderstaande mogelijkheden. Wanneer het om een gesponsorde blog gaat vermeld ik dit erbij in de blog.

  • Advertorials: We schrijven betaald een blog inclusief video en/of beeld over het merk. Dit is inclusief Social Media shares. De advertorial wordt op maat geschreven en alles wordt zelf gemaakt en bedacht. E-mail ons voor de mogelijkheden.
  • Social Media campagne: Een product placement op Instagram? Een korte advertentie op Facebook of een (vermelding in) een filmpje? Ook dat is mogelijk!
  • Compleet pakket op maat: Wat jij wil voor je bedrijf kunnen wij realiseren! We zijn creatief en leggen een super leuk plan op tafel. Let me know!
  • Spotlight voor kleine shops en bedrijven: Past jouw merk, webshop of bedrijf bij dit blog? We helpen je graag! Voor kleine bedrijven zijn er ook mogelijkheden voor een gereduceerd tarief. Denk hierbij ook een OOTD post (outfit of the day) of een uitgelicht product.
  • Giveaways: Samenwerking met een givaway of winactie? Stuur ons een mailtje met je aanbod!
  • Persreis, dagje weg, vakantie, hotspot: Wil je een accommodatie of vakantie onder de aandacht brengen? Wij komen graag langs op uitnodiging! Ook voor dagjes zijn wij te benaderen.
  • Banners: Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Meer info is op te vragen via e-mail.
  • Freelance klussen: Linda schrijft gastblogs voor externe websites. Wil je haar inhuren voor een freelance schrijfklus? Vertel wat je wil en wij vertellen jou wat de mogelijkheden zijn.
  • Links plaatsen: Wij bieden de mogelijkheid om links te plaatsen in een bestaand artikel of artikel met maximaal 300 woorden.

Samenwerkingen

Linda heeft voor Love2BeMama al samengewerkt met grote bedrijven. Een greep uit de meest recente samenwerkingen vind je hier.

Women’s Glossy is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: KVK 50913808