Loading

Je mooiste foto op canvas

Foto’s maken, ik kan er niet genoeg van krijgen. Niet professioneel hoor, gewoon met mijn iPhone, dat werkt voor mij helemaal prima. Hoeveel beeld ik van onze jongste op mijn telefoon heb staan is gewoonweg niet te tellen. Op de voetbal, met zijn grote zus, op het strand, vakanties, al fietsend… Zelfs als hij in zijn neus peutert vind ik het leuk om een foto te maken. Verder doe ik er eigenlijk niets mee en dat is natuurlijk ontzettend jammer. Dat moet anders!

Foto op canvas

Een vriendin liet me haar foto op canvas zien. Echt een hele gave, met een baklijst eromheen. Een wat? Een baklijst! Dat is een lijst waarin je canvas wordt gemonteerd, of beter gezegd wordt ingelijst. Het maakt het doek wel echt helemaal af en staat best chique. Eigenlijk meer als een schilderij.

De foto in de baklijst was prachtig, gemaakt op een romantisch tripje naar Parijs. Ze had ‘m online bij Canvascompany besteld en was daar erg tevreden over. Maar ik had echter iets anders in gedachten.

Met al die foto’s die ik heb moest het natuurlijk een collage worden; een stukje kunst voor aan de muur met mijn favoriete en liefste onderwerp: mijn kind!

Blij verrast was ik dat het bestellen van een dergelijke collage een koud kunstje is. Extra makkelijk dat de vormgevers bij Canvascompany je graag online helpen bij het maken van de collage, dat scheelt een boel. En zij hebben er jarenlange ervaring mee; het bedrijf is al meer dan 12 jaar dé canvasspecialist van Nederland en België.

Foto op canvas

Eindeloze mogelijkheden

Zoek je andere toepassingen voor een foto op canvas? Neem dan zeker een kijkje op de site van Canvascompany. Naast de eerder genoemde opties hebben ze namelijk ook een canvas voor buiten (kleurvast in alle weeromstandigheden!), een prachtig panorama doek en een meerluik in de collectie. En natuurlijk kan je ook bij hen terecht voor een praktisch en simpel ophangsysteem.

Dit is een gesponsorde blogpost.

BewarenBewaren

Laat een bericht achter